Barion Pixel
[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.3.2"][et_pb_row _builder_version="4.3.2"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.3.2"][et_pb_text _builder_version="4.3.2" text_font_size="17px" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="||-31px||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone"]

A kannabisz "felzabálja" a bélrákot? A kannabidiol váratlan egészségügyi hatásait fedezték fel - rákellenes hatást vált ki a szervezetben

 

Minden eddiginél jelentősebb és látványosabb eredményt tudtak elérni a bélrákos pácienseken végzett kísérletek során. Meglehet a kulcs a rettegett betegség gyógyításához.

A kannabisz egy igazi csodanövény, egy olyan máig méltatlanul elhallgatott gyógyír, mely rengeteg betegség mellett a rák ellen is hatásos. 

Ezt azonban még ma sem hangoztatja eléggé a mainstream média, gyógyszeripari nyomásra. Pedig a kannabuszban található kannabidiolok olyan erős rákellenes hatással rendelkeznek, hogy egy nemrég elvégzett kutatásban bebizonyosodott, hogy hatásos lehet a bélrák különböző stádiumaiban is.

A kannabiszban található hatóanyagok ugyanis felerősítik a rákellenes terápia hatásait, olyan nagy mértékben, hogy a szervezet valósággal "kipusztítja" önmagából a rákos tumorokat.

Tudósok megfigyelték, hogy a normál vastagbél sejteket és szöveteket a kannabisz hatóanyagi érintetlenül hagyták. Emellett azonban a rákos tumorok, és az őket alkotó sejtek hirtelen sejthalálon, azaz apoptózison estek át.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="4.3.2" custom_margin="-15px||||false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="" custom_margin_last_edited="on|desktop"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.3.2"][et_pb_image src="//hemplux.hu/wp-content/swift-ai/images/wp-content/uploads/2020/03/banner-1-png.webp" url="https://hemplux.hu/termek/hemplux-cbd-olaj-10/" _builder_version="4.3.2"][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="4.3.2"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.3.2"][et_pb_text _builder_version="4.3.2" text_font_size="17px"]

A vastagbélrák milliókat érint a nyugati országokban. A kannabidiol a Cannabis sativa biztonságos és nem pszichoaktív hatóanyaga, farmakológiai hatást fejt ki (antioxidáns és bélrendszer-gyulladáscsökkentő) és mechanizmusai potenciálisan hasznosak vastagbél daganatképződés ellen.

Korábban már kísérleti egereken is kimutatták, hogy a kannabidiol képes volt jelentős mértékben csökkenti a bélrák szaporodását. 

A vastagbélrák sejtvonalakban a kannabidiol (CBD) megvédte a DNS-t az oxidációs károsodásoktól, fokozta az endokannabionid szintet és csökkentette a sejt burjánzást is. 

Az eredmények egyértelműen azt mutatták, hogy az egészséges sejtekben nem idézett elő káros változást a kannabidiolos kezelés. Csak a rákos, abnormálisa sejtekben mutatkoztak káros elváltozások, melyek végül ezen sejtek elpusztulásához vezetett. 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="4.3.2"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.3.2"][et_pb_text _builder_version="4.3.2" text_font_size="10px" border_width_left="2px"]

Forrás: 

https://thejointblog.com/new-study-finds-cannabis-may-cure-colon-cancer-new-study-cannabis-can-kill-colon-cancer-cells/

http://titokterminal.com/a-kannabisz-felzabalja-a-belrakot-a-kannabidiol-varatlan-egeszsegugyi-hatasait-fedeztek-fel-rakellenes-hatast-valt-ki-a-szervezetben/?fbclid=IwAR3B-2LImM50VPD4hA5CdYpYRd0SGRPFQj--KCgWQi1Z76aWAVEdX8yZST8

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Tetszett a cikk?

A termékeink is fognak

0
    0
    Kosaram
    A kosarad üresVissza a shopba