Barion Pixel
Sold out!

Hemplux Turkey tail gombakivonat 30 ml

4 995 Ft

A Turkey tail azaz Lepketapló gomba vagy Trametes versicolor . Ez a gomba nagy tekintélynek örvend Japánban, Kínában és Ázsia többi részén, ahol hagyományosan főként teában fogyasztják. Ezek a gombák korongszerű alakúak és változó színűek. Általános megjelenésük a pulykafarkához hasonlíthat. Ez a faj elsősorban az erdőből származó letört ágakon és tuskókon terem, ebből táplálkozik és gondoskodik a bomlási folyamatról. A Hemplux® Turkey Tail gombakivonat, mint minden termékük, ennek a különleges gombának a termőtestéből készül. Nem használjuk fel a gabonán termesztett micéliumot. Ily módon hatékony és tiszta terméket kapunk.

Hatóanyag 30 ml-ben

Trametes versicolor kivonat – 3000 mg

Javasol adagolás

Napi 1 ml (1 pipetta) – 100 mg Trametes versicolor

 

 

Sold out!

Cikkszám: HLMSHRMTT30 Kategória:

Leírás

Íme a lepketapló gomba és kivonataik egészségügyi előnyei.

Tele van antioxidánsokkal

Az antioxidánsok olyan vegyületek, amelyek segítenek gátolni vagy csökkenteni az oxidatív stressz okozta károsodásokat.

Az oxidatív stressz az antioxidánsok és a szabad gyökökként ismert instabil molekulák közötti egyensúlyhiányból adódik. Ez sejtkárosodáshoz és krónikus gyulladáshoz vezethet. A Turkey tail gomba lenyűgöző antioxidánsok sorát tartalmazza, beleértve a fenolokat és a flavonoidokat

Immunerősítő poliszacharopeptideket tartalmaz

A poliszacharopeptidek fehérjéhez kötött poliszacharidok (szénhidrátok), amelyek például a Turkey tail gombakivonatban találhatók. A Krestin (PSK) és a poliszacharid peptid (PSP) a Turkey tail gombában található kétféle poliszacharopeptid.

Mind a PSK, mind a PSP erős immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezik. Elősegítik az immunválaszt bizonyos típusú immunsejtek aktiválásával és gátlásával, valamint a gyulladás elnyomásával.

Javíthatja az immunműködést bizonyos rákos betegeknél

A kutatások kimutatták, hogy a Turkey tail gombák daganatellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, amiről úgy gondolják, hogy az immunerősítő hatásaival függ össze.

Növelheti bizonyos rákkezelések hatékonyságát

A benne található számos jótékony vegyületnek köszönhetően a Turkey tail gombát gyakran használják olyan hagyományos kezelésekkel – kiegészíti kezelésként – , mint a kemoterápia.

Javíthatja a belek egészségét

A hasznos baktériumok egészséges egyensúlyának megőrzése a bélrendszerben kritikus fontosságú az erős immunrendszer fenntartásához.

A bélbaktériumok kölcsönhatásba lépnek az immunsejtekkel, és közvetlenül befolyásolják az immunválaszt.

A Turkey tail gomba prebiotikumokat tartalmaz, amelyek segítenek táplálni ezeket a hasznos baktériumokat.

A Hemplux Turkey tail gombakivonat, eredeti kínai “yun zhi” gombából készül. 

Származási hely: Kína

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hemplux Turkey tail gombakivonat 30 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.